carpool
Deel meer dan je rit
wdg_newride
Plaats een rit

goedkoop, duurzaam en gezellig

Deel je verplaatsing via Carpool en profiteer van de voordelen van het samen rijden. Je bespaart op verplaatsingskosten, het is gezellig en je hebt een positieve impact op je leefomgeving.

Vind hier gemakkelijk je carpoolpartner voor al je ritten in België of Europa. Plaats een zoekertje en Carpool zoekt voor jou de beste match. Contacteer een chauffeur of passagier, maak goede afspraken en geniet vooral van je rit!
Inschrijven
Inschrijven Inschrijven
Carpool is er voor je werknemers

Heb je interesse in een eigen carpoolplatform of bedrijvenzone? Contacteer een van onze carpoolexperts voor je aansluiting bij Carpool en begeleiding op maat. Samen motiveren we je werknemers om naar het werk te carpoolen.

Evenementen

Evenementen Evenementen

campus

campus campus

Europa

Europa Europa

Ontdek jouw voordeel

Bereken wat je bespaart met onze simpele tool.
vorige vorige

Zij carpoolen ook

"Ik carpool ondertussen al meer dan 3 jaar. Het is soms wat geregel maar het loont de moeite zowel voor onze portemonnee als het milieu."
Lien
"We besparen niet alleen kilometers en dus kosten, maar verlichten ook onze verkeersstress. De ritten vliegen voorbij al babbelend en soms zelfs al zingend!"
Sofie Smets, Brugge Lies Vanderper, Roeselare
"Via het carpoolportaal leer je ook collega’s kennen uit andere afdelingen. Dat heeft een gunstige invloed op de efficiëntie op het werk."
Piet Detailleur en Elise Wuyts
Lien Lise en Sofie Piet en Lise
volgende volgende

Snel zoeken

Hier vind je een rit op de belangrijkste trajecten.
België