Waar wil je naartoe?

OF Plaats een rit

Carpool Rode Neuzen

Zwier jouw carpool foto op sociale media en steun zo Rode Neuzen Dag

Rij massaal samen, deel een foto van je carpoolrit via Instragram of Twitter met hashtag #CarpoolRodeNeuzen en steun zo de Rode Neuzen Dag. Voor iedere foto gedeeld voor 30 november 2018 stort carpool.be € 1 aan Rode Neuzen Dag.

Rode Neuzen Campagne

Heb je de affiche van de Rode Neuzen Dag-campagne al gespot langs de Vlaamse autosnelwegen? Carpool.be zet al jaren het gezellig karakter van carpoolen in de verf. Carpoolen brengt mensen dichter bij elkaar en bezorgt je leuke, nieuwe contacten. Logisch dus dat carpool.be mee zijn schouders zet onder deze carpool promotieactie van de Rode Neuzen Dag.

Wij zetten je graag op de goede weg.

Maak je rit gezelliger door samen te rijden. Zoek je nog gezelschap? Registreer je op carpool.be of download de carpool app.

Spot jij je foto al in deze lijst?

Deze carpoolers stuurden alvast hun foto in. Jij ook? Voor elke foto gedeeld via Twitter of Instagram en met hashtag #CarpoolRodeNeuzen gaat er €1 naar het goede doel. Taxistop voorziet hiervoor een budget van maximaal € 1.000.

*In blijde verwachting van foto's*

Bekijk de foto's op Instagram
Bekijk de foto's op Twitter

Carpool.be, de referentie op vlak van carpoolen

Meer dan 140.000 carpoolers en +400 bedrijven deden al een beroep op carpool.be, een service van Taxistop. Maak zo ook jouw trip naar het werk gezelliger en de file een stukje korter. Om nog maar te zwijgen van de vervoerskosten en parkeerplaatsen die je uitspaart. Ook carpoolen promoten binnen jouw bedrijf? Neem contact op met Taxistop via tel. 070/222.292 of carpool@taxistop.be